zolderrenovatie

Verander uw zolder in een droomruimte! Onze ervaren professionals begeleiden u door het hele proces. Met onze expertise kunt u erop vertrouwen dat uw zolder mooi en functioneel zal zijn. 

Bekijk hier enkele projecten

Zolderrenovatie Geldrop e.o.

Wilt u uw zolder renoveren en er een mooie en functionele ruimte van maken? Om er bijvoorbeeld een handige extra slaapkamer of werkkamer te realiseren.

Een zolder is voor steeds meer mensen een ruimte die er toe doet, ook wanneer je het als wasruimte of opslag gebruikt, is het goed afwerken van de ruimte van toegevoegde waarde. 

De geschikte vakman.

JVL Montage is dé aannemer voor uw zolderrenovatie. Wij ontzorgen u, door alle werkzaamheden te verzorgen. Van het plaatsen van een dakkapel, het verleggen van leidingwerk, het stukken van muren en plafonds, tot het maken van inbouwkasten.

Wij komen vooraf bij u langs om uw wensen te bespreken en kijken direct naar de bijkomende werkzaamheden. We maken duidelijke afspraken, zo weet u wat u mag verwachten en komt u niet voor verrassingen staan. Onze prijzen zijn marktconform.

JVL Montage neemt al deze zorgen uit handen.

Ontvang een offerte

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren van uw zolder en wat het u gaat kosten? Laat hieronder uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte. 

Enkele projecten

Hieronder vindt u enkele van onze meest recente projecten.

We zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u vragen over uw verbouwing, wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en wilt u advies van een ervaren professional? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bellen: +31 6 41479490

U kunt ons ook bellen:
+31 6 41479490