Plafonds

Onze ervaren professionals zorgen dat uw plafond er weer strak uitziet en past bij uw huidige interieur. Wij denken met u mee en geven advies. 

Bekijk hier enkele projecten

Een nieuw plafond in Geldrop e.o.

Wilt u een nieuw plafond? Uw plafond is verouderd, het past niet meer bij uw huidige interieur of het is beschadigd.  Ook als u een ruimte verbouwt, of een nieuwe badkamer laat plaatsen is een nieuw plafond zeker aan te raden. Een strak plafond is tenslotte het gezicht van de ruimte.

Er zijn verschillende materialen en mogelijkheden, zoals een gipsplafond, systeemplafond, lamellenplafond en verlaagd plafond. En ook spotverlichting behoort tot de mogelijkheden. JVL Montage zorgt dat uw plafond er weer mooi, strak en fris uitziet. 

Wij komen vooraf bij u langs om uw wensen te bespreken en kijken direct naar de bijkomende werkzaamheden. We maken duidelijke afspraken, zo weet u wat u mag verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze prijzen zijn marktconform.

JVL Montage neemt al deze zorgen uit handen.

Ontvang een offerte

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het vernieuwen van uw plafond en wat het u gaat kosten? Laat hieronder uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte. 

Enkele voorbeelden

Hieronder vindt u enkele van onze meest recente projecten.

Zo werken wij

Passend advies

Waar moet u rekening mee houden en wat mag u verwachten? Met een passend advies geven wij u vooraf antwoord.

Oog voor detail

Wij hebben oog voor detail en werken netjes. Wij gaan pas weg als u meer dan tevreden bent!

Kwalitatieve service

Heeft u nog vragen, dan helpen wij u ook graag verder. Wij zijn makkelijk bereikbaar en maken direct tijd voor u. 

We zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u vragen over uw verbouwing, wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en wilt u advies van een ervaren professional? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bellen: +31 6 41479490

U kunt ons ook bellen:
+31 6 41479490