Over Ons

JVL Montage en Afbouw Geldrop

JVL Montage Geldrop is een montage- en klusbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in toiletrenovatie, badkamerrenovatie, zolderrenovatie en plafonds. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met verbouwprojecten in en rondom huis. 

Johan heeft jarenlang met veel enthousiasme in de bouw gewerkt, voornamelijk in de binnenafbouw. Uiteindelijk heeft hij zijn hart gevolgd en heeft hij zijn eigen montage- en klusbedrijf opgericht. Met al zijn passie en ervaring maakt hij van elke opdracht een verbluffend eindresultaat. Waar kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid centraal staan. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Wilt u weten wat JVL Montage voor u kan betekenen? Wenst u advies of wilt u weten of uw wensen haalbaar zijn? Wij denken met u mee en helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis.

reviews

Johan is een geweldige harde, nette en vakman! Dankzij Johan hebben wij een super mooie badkamer en keuken! Strak geplaatst en super netjes!

Steffie

Ik heb de samenwerking met Johan als zeer prettig ervaren. Gemakkelijk in omgang en heldere communicatie. Fijn. En daarbij, het eindresultaat was en is prachtig!

Ellen van Asseldonk

Wij hebben Johan als een betrouwbaar, correct en kundig persoon ervaren. Hij komt afspraken na. We zouden hem zo weer benaderen.

Peter en Anja Dillen

Zo werken wij

Passend advies

Waar moet u rekening mee houden en wat mag u verwachten? Met een passend advies geven wij u vooraf antwoord.

Oog voor detail

Wij hebben oog voor detail en werken netjes. Wij gaan pas weg als u meer dan tevreden bent!

Kwalitatieve service

Heeft u nog vragen, dan helpen wij u ook graag verder. Wij zijn makkelijk bereikbaar en maken direct tijd voor u. 

We zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u vragen over uw verbouwing, wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en wilt u advies van een ervaren professional? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bellen: +31 6 41479490

U kunt ons ook bellen:
+31 6 41479490