Toilet- en Badkamerrenovatie

Onze ervaren professionals helpen u bij het creëren van een droombadkamer of – toilet die uw persoonlijke stijl weerspiegelt en voldoet aan uw behoeften.

Bekijk hier enkele projecten

Badkamerrenovatie Geldrop e.o.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf voor uw badkamerrenovatie in Geldrop e.o.? Zoek niet verder dan JVL Montage,

Een badkamer vandaag de dag is meer dan alleen een functionele ruimte waarin u kunt douchen en uw tanden kan poetsen. Het is een ruimte waarin wordt geleefd en die net zo belangrijk is als de rest van het huis. 

Wij bij JVL Montage begrijpen dat!

Onze ervaren professionals helpen u bij het creëren van een droombadkamer die uw persoonlijke stijl weerspiegelt en voldoet aan uw behoeften. Vanuit het ontwerp wat u in gedachten heeft, behandelen wij alle aspecten van het project om ervoor te zorgen dat het eindproduct precies is wat u voor ogen had. Door de montage van uw badkamer aan ons uit te besteden nemen we al uw zorgen uit handen!

In overleg met u nemen we uw plannen door, bespreken we wat er nodig is, wat er mogelijk is en geven wij u ook advies. Want vanuit onze jarenlange ervaring weten wij wat er kan en wat u nodig heeft.

Een badkamer verbouwen duurt gemiddeld 2 weken!

Van het demonteren van uw oude badkamer tot de oplevering van uw nieuwe badkamer, duurt het gemiddeld slechts twee weken. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om uw project snel en zonder vertragingen af te ronden. Met JVL Montage kunt u genieten van een snelle en efficiënte badkamerrenovatie.

Hoeveel kost volledige badkamer renovatie?

De prijs voor een volledige badkamerrenovatie hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van de badkamer, de gewenste materialen en de complexiteit van het project. Neem contact op met JVL Montage voor een gratis offerte en ontdek hoe zij u kunnen helpen bij het creëren van de badkamer van uw dromen tegen een betaalbare prijs.

Ontvang een offerte

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het renoveren van uw zolder en wat het u gaat kosten? Laat hieronder uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte. 

Zo werken wij

Passend advies

Waar moet u rekening mee houden en wat mag u verwachten? Met een passend advies geven wij u vooraf antwoord.

Oog voor detail

Wij hebben oog voor detail en werken netjes. Wij gaan pas weg als u meer dan tevreden bent!

Kwalitatieve service

Heeft u nog vragen, dan helpen wij u ook graag verder. Wij zijn makkelijk bereikbaar en maken direct tijd voor u. 

We zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u vragen over uw verbouwing, wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en wilt u advies van een ervaren professional? Neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons ook bellen: +31 6 41479490

U kunt ons ook bellen:
+31 6 41479490