Met vakmanschap en ervaring kunnen wij al uw wensen omtrent het timmerwerk realiseren. Denk hierbij aan aftimmeren in en rondom huis, het plaatsen van een tussenwand of een mooie veranda of overkapping. Wij kijken niet alleen naar het praktische aspect, wij zorgen dat het aansluit bij de stijl van uw woning. JVL Montage neemt al uw zorgen uit handen.

Aftimmeren

Na het plaatsen van het grove werk, bij bijvoorbeeld een dakkapel of aanbouw, moet het netjes worden afgewerkt. Dit noemt men aftimmeren. Het aftimmeren moet netjes gebeuren, denk hierbij aan naadloze randen, minimaal zichtbare bevestigingspunten en strakke lijnen. Met oog voor detail bent u ook op lange termijn tevreden met het eindresultaat en voorkomt u problemen.

Veranda of overkapping

Een mooie overkapping is niet alleen praktisch maar ook een verrijking van uw tuin. Als de weersomstandigheden minder zijn, kunt u toch genieten van het buiten zijn. Heeft u al plannen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag bij het concreet maken en uitvoeren van uw wensen. U geeft aan wat u graag wilt en wij zorgen voor de rest.

Onze werkwijze

Passend advies

Wat is praktisch en past bij uw woning. Waar moet u rekening mee houden en wat mag u verwachten? Met een passend advies geven wij u vooraf antwoordt. We zeggen wat we doen.

Zorgvuldige afwerking

We werken netjes, precies en schoon zodat uw timmerwerk voldoet aan uw wensen. We gaan pas weg als u meer dan tevreden bent!

Kwalitatieve service

Heeft u nog vragen achteraf, dan helpen wij u ook graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken en maken direct tijd voor u. We doen wat we zeggen.

Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij nemen snel contact met u op.

4 + 4 = ?