Wilt u een nieuw plafond? Uw plafond is verouderd, het past niet meer bij uw huidige interieur of het is beschadigd.  Ook als u een ruimte verbouwt, of een nieuwe keuken laat plaatsen is een nieuw plafond zeker aan te raden. Een strak plafond is tenslotte het gezicht van de ruimte.

Er zijn verschillende materialen en mogelijkheden, zoals een gipsplafond, systeemplafond, lamellenplafond en verlaagd plafond. En ook spotverlichting behoort tot de mogelijkheden. JVL Montage zorgt dat uw plafond er weer mooi, strak en fris uitziet. nieuw plafond

Wij komen vooraf bij u langs om uw wensen te bespreken en kijken direct naar de bijkomende werkzaamheden. We maken duidelijke afspraken, zo weet u wat u mag verwachten en komt u niet voor verassingen staan. Onze prijzen zijn marktconform.

JVL Montage neemt al deze zorgen uit handen.

Passend advies

Waar moet u rekening mee houden? Wat zijn de voorbereidende werkzaamheden en wat mag u verwachten? Met een passend advies geven wij u vooraf antwoord.

Zorgvuldige montage

Wij werken netjes, precies en schoon zodat uw plafond er strak uitziet. Wij gaan pas weg als u meer dan tevreden bent!

Kwalitatieve service

Heeft u nog vragen, dan helpen wij u ook graag verder. Wij zijn makkelijk bereikbaar en maken direct tijd voor u. We doen wat we zeggen!

Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij nemen snel contact met u op.

4 + 2 = ?