JVL Montage Geldrop is een montage- en klusbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in keukenmontage, timmerwerken, vloeren en plafonds. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met andere klussen in en rondom huis. JVL Montage Geldrop

Johan heeft jarenlang met veel enthousiasme als keukenmonteur en in de afbouw gewerkt. Uiteindelijk heeft hij zijn hart gevolgd en heeft hij zijn eigen montage- en klusbedrijf opgericht. Met al zijn passie en ervaring maakt hij van elke opdracht een verbluffend eindresultaat. Waar kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid centraal staan. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Wilt u weten wat JVL Montage voor u kan betekenen? Wenst u advies of wilt u weten of uw wensen haalbaar zijn? Wij denken met u mee en helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis.

Betrouwbaar

Er is niets zo belangrijk als het nakomen van afspraken en een duidelijke communicatie. Bij JVL Montage zeggen we wat we doen en doen wat we zeggen.

Precisie

Er is niets zo storend als een slordige afwerking. Alles wat wij voor u maken, maken wij met de grootste nauwkeurigheid.

Kwaliteit

Onze klanten mogen het beste verwachten. U geeft ons het vertrouwen en wij leveren u vakwerk van hoge kwaliteit. Ons werk zit er pas op als u tevreden bent.

Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij nemen snel contact met u op.

1 + 1 = ?