Het moment voor u is aangebroken, u gaat een nieuwe keuken uitzoeken of heeft dat onlangs gedaan. JVL Montage begrijpt dat de aankoop van een nieuwe keuken bijzonder voor u is, daarom zorgen wij ervoor dat deze uitstekend en zorgvuldig geplaatst wordt. Als wij klaar zijn, kunt u direct genieten van de uitgebreide mogelijkheden van uw nieuwe keuken. Keukenmontage Geldrop

Vooraf komen wij bij u langs om samen de werkzaamheden door te nemen die voorafgaand moeten plaatsvinden, zodat wij de keuken probleemloos kunnen monteren.

Keukenmontage is vakwerk dat met precisie uitgevoerd moet worden. Naast het monteren van de nieuwe keuken zijn er ook bijkomende werkzaamheden zoals het demonteren van uw oude keuken, het verleggen van leidingwerk, tegelwerk, een nieuw plafond en het stucwerk. Onze prijzen zijn marktconform.

JVL Montage neemt al deze zorgen uit handen.

Passend advies

Waar moet u rekening mee houden? Wat zijn de voorbereidende werkzaamheden en wat mag u verwachten? Met een passend advies geven wij u vooraf antwoord.

Zorgvuldige montage

Wij werken netjes, precies en schoon zodat uw keuken er perfect in staat. We gaan pas weg als u meer dan tevreden bent!

Kwalitatieve service

Heeft u nog vragen achteraf, ook dan helpen wij u graag verder. Wij zijn goed bereikbaar en maken direct tijd voor u. We doen wat we zeggen!

Meer informatie of een vrijblijvend advies?

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij nemen snel contact met u op.

5 + 2 = ?